web stats

24.6.11

Όλα Στόγια: Η πιο όμορφη…


Οταν ο Steven Klein, o διασημότερος φωτογράφος στον πλανήτη (και "κοληττός" του ζεύγους Jollie) αποφασίζει να φωτογραφίσει μια πορνοσταρ, τότε αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Κάτι ξεχωριστό τρέχει με την πάρτη της. Και το όνομα αυτής, Stoya.
Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ πορνοβιομηχανίας και Χόλιγουντ ήταν μέχρι πρότινος πολύ αυστηρές, ακόμη και αν τα στούντιο που γυρίζονταν οι μεν και οι δε, απείχαν μόλις μερικά χιλιόμετρα μεταξύ τους. Φαντάσου ότι ακόμη και η Jenna Jameson, την εποχή της παντοδυναμίας της, δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από το να ξεκλέψει μερικούς ρολίσκους.

Όλα αυτά άλλαξαν με την εμφάνιση της "δικής" μας (λόγω ελληνικών ριζών) Sasha Grey, μιας τσαμπουκαλεμένης 18άρας που αποφάσισε πολύ συνειδητά να ασχοληθεί για μερικά χρόνια με το πορνό (στην πιο χαρντκορ εκδοχή του), ενώ παράλληλα άρχισε να βγάζει βιβλία και δίσκους και, τελικά, κατέληξε να βρεθεί πρωταγωνίστρια στο Entourage και μούσα του Steven Soderbergh (βλέπε Ocean’s 11, 12, 13).

Η διαφορά με όλες τις προηγούμενες είναι ότι η Sasha δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών, δεν την βάρεσε ποτέ κανένας γκόμενος και δεν έπεσε στο πορνό λόγω ναρκωτικών. Το διάλεξε. Και ακόμη και όταν βρισκόταν να πρωταγωνιστεί σε gangbang 10 ατόμων, ήταν δεδομένο ότι εκείνη έκανε κουμάντο.

Τον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά και η Σερβικής καταγωγής Stoya, που μόλις βρέθηκε να φιγουράρει εξώφυλλο στο online περιοδικό Richardson δια χειρός του "πιο ακριβοπληρωμένου και ακριβοθώρητου πεθαίνεις" Steven Klein, του Νεουορκέζου φωτογράφου που κάθε σταρ στο Χόλιγουντ παρακαλάει να του χαρίσει έστω και μισό κλικ.

Έχοντας τον τίτλο της πρώτης alternative πορνοσταρ (και καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης για το 2009) η Stoya –εξαιτίας του τεχνικού υπολογιστών πατέρα της- ήξερε από μικρή πως να χειρίζεται οτιδήποτε τεχνολογικό ("Τριών χρονών ήξερα να χρησιμοποιώ DOS και το αγαπημένο μου παιχνίδι όταν ήμουν 6 ήταν το Civilization" ). Οπότε, όταν παράτησε την σχολή καλών τεχνών στην οποία σπούδαζε , άρχισε να ποζάρει για το φακό φίλων και τελικά αποφάσισε να μπει στην πορνοβιομηχανία (πρώτα μέσω λεσβιακών fetish βίντεο και στην συνέχεια σε σκηνές με κανονική διείσδυση) φρόντισε να ξεκινήσει το δικό της blog, το δικό της site, σελίδα My Space, tumblr και να τουιτάρει ενεργά. Πόσο ενεργά; Απαντώντας σαν κανονικός άνθρωπος στις ερωτήσεις των φάν της και φροντίζοντας σε κάθε ευκαιρία να δείξει στον κόσμο ότι κάτι τρέχει πίσω από την αλαβάστρινη επιδερμίδα της που με τόση προθυμία τσαλακώνει (για πόσο ακόμη;) μπροστά στο φακό.