web stats

5.9.12

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Τμήμα Στίβου



ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ   
      Τμήμα Στίβου

ΛΟΥΤΡΑΚΙ  25.11.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε,  στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων  για τα 190 χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης του Ναυπλίου από τους Τούρκους,  ο τεσσαρακοστός  Παλαμήδιος  Δρόμος.
Ο Ποσειδών Λουτρακίου και σε αυτή την διοργάνωση συμμετείχε με τριάντα ένα αθλητές  όλων των κατηγοριών  και διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.  
Συγκεκριμένα στις κατηγορίες αθλητών δημοτικών σχολείων και ειδικά στα κορίτσια, πρώτη κατετάγη η αθλήτριά μας Κουτσοδόντη Κατερίνα.
Στην κατηγορία Παμπαίδων Α’, πρώτος κατετάγη ο αθλητής μας Κόκκαλης Αγγελος.
Στην κατηγορία Παίδων, δεύτερος κατετάγη ο αθλητής μας Κόκκαλης Γεώργιος  και στην κατηγορία κορασίδων δεύτερη κατετάγη επίσης η αθλήτριά μας Χαραμή Κατερίνα.

Ο Ποσειδών Λουτρακίου απέδειξε για άλλη μία φορά ότι οι αθλητές του με την στήριξη των προπονητών, των γονέων τους αλλά και της Διοίκησης του Σωματείου, πρωταγωνιστεί  στην περιφέρεια μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν και ιδιαίτερα σε αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και σε αυτούς που έλαβαν μέρος σε αγώνες για πρώτη φορά.