web stats

6.7.14

ZHTOYNTAΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - D.Education

DEducation
Γεια σας ,
Η D. Education ενδιαφέρεται για συνεργάτες-πωλητές από όλες τις πρωτεύουσες των νομών, μεγάλες πόλεις και μεγάλα χωριά της Ελλάδας και της Κύπρου  για την προώθηση- πώληση του μεγαλύτερου παγκοσμίως Ηλεκτρονικού πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για παιδιά, μαθητές και ενήλικες
The windows English PackAll
 
Η εταιρία μας D.EDUCATION ιδρύθηκε το 1999 από τον καθηγητή Δημήτριο Σκλία.
 
Η εταιρία μας αποτελείται από:
Μία μεγάλη ομάδα καθηγητών οι οποίοι διδάσκουν ξένες γλώσσες & μαθήματα υπολογιστών σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια και όλοι έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό ( Γερμανία, Αγγλία, Καναδά και Αμερική). Έτσι, έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία και γι’ αυτό  δημιούργησαν ηλεκτρονικά προγράμματα Αγγλικών με μεγάλη επιτυχία.
 
Το κεντρικό μας πρόγραμμα είναι το The windows English PackAll
Είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως Ηλεκτρονικό πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής για παιδιά, μαθητές και ενήλικες. Δείτε το κατατοπιστικό video. Χωρίς φροντιστήρια, Χωρίς internet. Από A junior έως το Proficiency σε όλα τα μέρη του λόγου – grammar, reading, listening, and speaking. ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας.
Τώρα μαθαίνεις την Αγγλική γλώσσα άριστα στο σπίτι σου και με το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα εγκαταστημένο στον υπολογιστή σου. Έτσι θα είστε έτοιμοι να αποκτήσετε οποιοδήποτε επίσημο δίπλωμα χρειάζεστε (lower, advanced, Proficiency και συγχρόνως θα έχετε γλυτώσει  πολλά χρήματα, μετακινήσεις και χρόνο.
 
Η εταιρία μας D.EDUCATION -  Ψάχνουμε για νέους, δυναμικούς συνεργάτες-πωλητές από όλες τις πρωτεύουσες των νομών μεγάλες πόλεις και μεγάλα χωριά της Ελλάδας και της Κύπρου για την προώθηση - πώληση του μεγαλύτερου παγκοσμίως πρωτοποριακού ηλεκτρονικού προγράμματός μας για την άριστη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς φροντιστήρια
 
The windows English PackAll
Το πρόγραμμα ήδη έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο και έχει εγκριθεί από το Υπουργείο παιδείας.
 
Οι υποψήφιοι συνεργάτες πωλητές θα πρέπει:
 
1. Να γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα πολύ καλά
2. Να έχουν το δικό τους  φορητό υπολογιστή και σύνδεση στο internet
3. Να έχουν πολύ καλή γνώση χρήσης  του διαδικτύου ιντερνετ (downloading, you tube, google, facebook κλπ.)
4. Να έχουν ευχάριστη προσωπικότητα και την ικανότητα να πείθουν
Σημείωση: οι μελλοντικοί συνεργάτες μας ΔΕΝ θας πληρώσουν ούτε ΕΝΑ ευρώ για την συμφωνία μας.
 
Διαπίστωση: θα μπορείτε να πείθετε τους πελάτες αρκετά εύκολα γιατί πρόκειται για το μοναδικό παγκόσμια τόσο ποιοτικό, μεγάλο ηλεκτρονικό πρόγραμμα Αγγλικών από την α τάξη έως το proficiency και είναι χρήσιμο για όλα τα μέλη της οικογένειας.
 
Όσες οικογένειες  ήδη έχουν αγοράσει το πρόγραμμα μας έχουν συγχαρεί και μας δήλωσαν ότι τα παιδιά τους διέκοψαν την φοίτησή τους στο φροντιστήριο Αγγλικών πού πήγαιναν γιατί απλά καλύπτονται πλήρως από το πρόγραμμά μας. Καταλαβαίνετε ότι η κάθε οικογένεια γλυτώνει χιλιάδες ευρώ από τα φροντιστήρια Ξένων γλωσσών.
 
Η D.Education σας προσφέρει υψηλά ποσοστά επί της τιμής Πώλησης του  “The windows English PackAll”
Τα ποσοστά για κάθε πώληση είναι 20%
Παράδειγμα:
Η τιμή πώλησης του προγράμματος είναι 140 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
Αν εσείς πουλάτε ένα πρόγραμμα την ημέρα, το κέρδος  για εσάς είναι 28 ευρώ, αν πουλάτε δύο προγράμματα την ημέρα τότε το κέρδος σας  είναι 56 ευρώ κλπ. Τα ποσοστά σας θα τα καταθέτουμε στον  προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό κάθε τέλος του μήνα.
Αν πάτε καλά στις πωλήσεις , αργότερα θα αποκτήσετε το δικαίωμα να πουλάτε ΟΛΑ τα προγράμματα της D.Education με τους ίδιους όρους.
 
Θερμή Παράκληση:
Πριν αποφασίσετε να συνεργαστούμε, σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε την κύρια σελίδα μας  -> www.agglika1.com
 για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμά μας   “The windows English PackAll”
Να το διαβάσετε προσεχτικά, να δείτε το Video online και να κατεβάσετε το Demo για να δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί.
 
ΜΟΝΟ αν ενδιαφέρεστε σοβαρά κλικ στον σύνδεσμο από κάτω για να μας στείλετε τα στοιχεία σας.
Αποστολή στοιχείων συνεργατών
 
Σας ευχαριστούμε,
Δημήτρης Σκλίας  the editor of D.Education