web stats

24.8.15

Αγγλικά χωρίς φροντιστήρια D. Education

Μαθαίνεις άριστα Αγγλικά στο σπίτι σου με τον υπολογιστή σου και με το μεγαλύτερο παγκοσμίως ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας χωρίς φροντιστήρια.

H D.EducationD.Sclias, με 33 χρόνια πείρας διδασκαλίας σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών,  ιδιωτικά και  Δημόσια  σχολεία, σας διαβεβαιώνει  ότι με τα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν σήμερα,  δεν χρειάζεται εσείς η τα παιδιά σας να πάτε στα φροντιστήρια  για να μάθετε ΑΡΙΣΤΑ την Αγγλική γλώσσα και συγχρόνως να αποκτήσετε οποιοδήποτε επίσημο δίπλωμα Αγγλικών επιθυμείτε. 

Γι αυτό, σε συνεργασία με αριστούχους Άγγλους και Αμερικάνους καθηγητές , με βαθιά γνώση αλλά και τέλεια προφορά, δημιουργήσαμε  το μεγαλύτερο παγκοσμίως ηλεκτρονικό πρόγραμμα “Αγγλικά χωρίς φροντιστήριο” εγκεκριμένο από το υπουργείο παιδείας
 
THE WINDOWS ENGLISH PACKALL

Περιέχει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ(10 τάξεις) από την πρώτη junior έως το Proficiency με πάνω από 
600 μαθήματα τα οποία περιέχουν όλα τα μέρη της Αγγλικής γλώσσας, με χιλιάδες εικονίδια, λέξεις, φράσεις, εκφράσεις , γραμματική και κείμενα όπου με κλικ τα ακούτε άπειρες φορές με τέλεια προφορά. Το πρόγραμμα έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία από πολλά παιδιά και ενήλικες στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ που  τώρα κοστίζει συνολικά ΜΟΝΟ 145 ευρώ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ γλυτώνετε όχι μόνο πολλά χρήματα και πολύτιμο χρόνο αλλά και είναι εγγύηση ότι θα μάθετε την Αγγλική γλώσσα ΑΡΙΣΤΑ!
Κλικ για να δείτε όλες τις πληροφορίες, video και λεπτομέρειες αλλά και να το δοκιμάσετε online
http://www.agglika1.com/index.php/the-windows-english-packall