web stats

1.8.12

Loutraki spa - free ads

Loutraki Thermal Spa

ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!
Loutraki Thermal Spa

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΠΑ!!!

« ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ »

Ένα μοναδικό πρόγραμμα Υγείας και Ευεξίας « Ελιξίριο Νεότητας και Ομορφιάς », που περιλαμβάνει Υδρομασάζ στην Πισίνα με υποβρύχια Jet Υδρομαλάξεων, Ρεφλεξολογία, Καταρράκτες Ιαματικού Νερού για τον αυχένα, την πλάτη, τα χέρια, τους ώμους και ρεύμα αντίθετης κολύμβησης, με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου.
Ακολουθεί Μασάζ για όλο το Σώμα ( Full body massage ) με εξαιρετική κρέμα με απόσταγμα και άρωμα Τριαντάφυλλου, πλούσια σε Βιταμίνη C που προσφέρει πλούσια ευεργετική δράση και extra τόνωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα θα καταπραΰνει τυχόν πόνους.

Η υψηλής ποιότητας αυτή Περιποίηση Σώματος, εκτός από βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και καθαρή επιδερμίδα, θα επιφέρει στο Σώμα σας μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης!!!


Ένα μοναδικό πρόγραμμα Υγείας και Ομορφιάς, προσφορά για όλες τις φίλες και τους φίλους μας διάρκειας 60' Λεπτών στη μοναδική τιμή των:

 _ 27 Ευρώ μόνο!!! _ 


« LUX OCEAN SPIRIT »

Ένα υπέροχο πρόγραμμα Υγείας και Ευεξίας, όπου η Πολυτέλεια συναντά τη Χαλάρωση!!!
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία και επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά αυτή, που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Το υπέροχο αυτό πρόγραμμα περιποίησης περιλαμβάνει Υδρομασάζ στην Πισίνα με υποβρύχια jet Υδομαλάξεων, Ρεφλεξολογία, Καταρράκτες Ιαματικού Νερού για τον αυχένα, την πλάτη, τα χέρια, τους ώμους και ρεύμα αντίθετης κολύμβησης, με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου.


Ακολουθεί θεραπεία απολέπισης σε όλο το σώμα με κόκκους Ocean που θα τονώσει την λεμφική κυκλοφορία στο σώμα μας.


Έπειτα ακολουθεί Mασάζ σε όλο το σώμα ( Full body massage ) με τη σύνθεση της κρέμας Ocean που βοηθά στη θωράκιση της επιδερμίδας, χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει όπως: το Μέλι, το Κυπαρίσσι, η Προβιταμίνη Β5 και η Βιταμίνη Ε. Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά αυτής της κρέμας είναι το Μέλι που βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και την απομάκρυνση των βλαβερών ουσιών από το σώμα. Το σώμα σας στο τέλος της θεραπείας θα είναι αναζωογονημένο και βαθιά ενυδατωμένο.


Ένα μοναδικό πρόγραμμα Υγείας και Ομορφιάς, προσφορά για όλες τις φίλες και τους φίλους μας διάρκειας 70' Λεπτών στη μοναδική τιμή των:

 _ 29 Ευρώ μόνο!!! _ 


ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!!

1η προσφορά

Υδροθεραπεία στην υπερσύγχρονη πισίνα ιαματικού νερού Λουτρακίου & ατμόλουτρο (χαμάμ), διάρκειας 60’ λεπτών στην απίθανη τιμή των:
 _ 15 ευρώ μόνο!!! _ 

2η προσφορά Υδροθεραπεία στην υπερσύγχρονη πισίνα ιαματικού νερού, σάουνα & ατμόλουτρο (χαμάμ) διάρκειας 90’ λεπτών, στην super τέλεια τιμή των:
 _ 18 ευρώ μόνο!!! _ 

Loutraki Thermal Spa

Η προσφορές μας θα ισχύουν έως:

_ 30 Σεπτεμβρίου 2012 _
Στις ανωτέρω προσφορές, όλοι οι φόροι συμπεριλαμβάνονται.
Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές μας και προλάβετε να κλείσετε το ραντεβού σας τώρα, με την πληρέστερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση!!!

Το Loutraki Thermal Spa λειτουργεί καθημερινά από το πρωί στις 10.00 έως το βράδυ στις 20.00.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 27440 62186, +30 27440 22215
Φαξ: +30 27440 62187
 https://twitter.com/LoutrakiThermalhttps://www.facebook.com/loutraki.spa
Copyright © 2012 Loutraki Thermal Spa, All rights reserved.
Loutraki Thermal Spa