web stats

1.8.12

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 1-1

Στραβοπάτησε σε μια κακή μέρα



Η πρώτη απώλεια βαθμών για τους οράνιε στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε μετά από μια κακή εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν για άλλη μια φορά με αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, έκαναν πολλά ατομικά λάθη και δεν βρήκαν ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα. Ίσως και να υποτίμησαν τους αντιπάλους τους και στο τέλος πλήρωσαν το ανάλογο τίμημα.

Έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται για τη φάση του 14ου λεπτού, η οποία πιθανώς να άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα ή να τα βάζουν με την τύχη τους για τη φάση του 92ου λεπτού αλλά όσα «αν» και αν χρησιμοποιηθούν δεν αλλάζει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν σήμερα.

Απεναντί τους, οι ψυχωμένοι φιλοξενούμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μάχη για αυτούς. Γνωρίζουν καλά από την αρχή του πρωταθλήματος ότι τους περιμένουν πολλές μάχες για να παραμείνουν στην κατηγορία. Και αυτοί διαμαρτύρονται με τη σειρά τους για τη φάση του 68ο λεπτού.

Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με το άγχος και την ένταση να φτάνουν στο κατακόρυφο στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού. Πολλά φάουλ, πολλές  καθυστερήσεις, πολλές διαμαρτυρίες εκατέρωθεν  στο διαιτητή της συνάντησης αλλά και δύο γκολ, κάποιες κλασικές ευκαιρίες και τρεις αποβολές.