web stats

7.8.12

Χαρίζουν τον ΟΠΑΠ

Χαρίζουν τον ΟΠΑΠ για να εξυπηρετήσουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα

Κυβερνητικές μεθοδεύσεις που δεν κινούνται απλώς στα όρια της νομιμότητας αλλά αποτελούν σκανδαλώδη πριμοδότηση ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος του Δημοσίου κατήγγειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ ενώπιον των εργαζομένων του Ομίλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τον λογαριασμό από τους αετονύχηδες επενδυτές
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Δημ. Στρατούλη, Ν. Βαλαβάνη και Γ. Σταθά, επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις, συναντήθηκε με τον σύλλογο Εργαζομένων Υπαλλήλων του ΟΠΑΠ και τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΠΑΠ Παροχής Υπηρεσιών Α.Ε. και μίλησε σε συγκέντρωση εργαζομένων, οι οποίοι τον επιδοκίμασαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με θερμά χειροκροτήματα.

Εκεί κατήγγειλε τον ρόλο που παίζει το ΤΑΙΠΕΔ στην εκποίηση του Οργανισμού, αλλά και τις κινήσεις της κυβέρνησης, που, ανάμεσα σε άλλα, προχωρά σε υποτίμηση του ΟΠΑΠ, της μεγαλύτερης δημόσιας εισηγμένης εταιρείας στο Χρηματιστήριο, για να τον ξεπουλήσει σε εξευτελιστική τιμή που σε τίποτα δεν έχει να κάνει με την πραγματική του αξία.
"Η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, αλλά σε καμία περίπτωση το Δημόσιο" σημείωσε, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λειτουργεί σταθερά "ως μεσάζων μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων" και... δεσμεύτηκε απευθυνόμενος προς τους "αετονύχηδες επενδυτές" ότι "θα χάσουν τα λεφτά τους" καθώς σύντομα θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και "θα ζητήσουμε τον λογαριασμό".