web stats

1.9.12

Κατάργηση της εξέδρας των επισήμων!



Η εξέδρα τω επισήμων πρέπει να καταργηθεί!


Ο Ελληνικός λαός έχει δείξει πλέον ότι δεν θέλει να βλέπει στις παρελάσεις καμία εξέδρα επισήμων γεμάτη από πολιτικούς, στρατιωτικούς  και όχι μόνο, “παράγοντες”της χώρας . Αν είχαν λίγο φιλότιμο οι ίδιοι αυτοί “σπουδαίοι” παράγοντες, θα έπρεπε να είχαν ζητήσει την κατάργηση της Εξέδρας και να μην υποχρεώνουν τα παιδιά μας να στρέφουν την κεφαλή τους με το ζόρι για να τους αποδώσουν τιμή με το στανιό.

Οι παρελάσεις γίνονται για τον λαό, είναι ντροπή ο γονιός να μην μπορεί να δει το παιδί του που παρελλάζει για να μοιραστεί τα συναισθήματα υπερηφάνειας της πατρίδας του  μαζί του. Είναι ντροπή οι τελετές και οι παρελάσεις για τόσο σπουδαία γεγονότα της χώρας μας να γίνονται απομονωμένα από  τον κόσμο και με τα ΜΑΤ να βρίσκονται παντού για να ξυλοκοπήσουν οποιοδήποτε ατίθασο γονέα που επιμένει ότι θέλει να δει τα παιδιά του να παρελλάζουν.

Δεν έχει απολύτως ΚΑΝΕΝΑ νόημα να γίνονται οι παρελάσεις μ’ αυτό τον τρόπο που έγιναν φέτος, είναι σίγουρο ότι αν ένας ήρωας Έλληνας απλός στρατιώτης ( και ήταν πάρα πολλοί) που έδωσε το αίμα του  το 1940 για να υπερασπίσει την πατρίδα μας θα απογοητευόταν,  θα απελπιζόταν και θα εξοργιζόταν με την απόφαση αυτή των σημερινών αρχών.

ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει μία εξέδρα επισήμων, πάνω σ’ αυτήν θα πρέπει να βρίσκονται ΜΟΝΟ απλοί στρατιώτες,  καθώς αυτοί θα είναι και πάλι που θα δώσουν το αίμα τους  στο μέλλον για να σώσουν την πατρίδα μας.

Δημήτρης Σκλίας