web stats

1.8.12

L.T.O - ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ L.T.O. ΣΤΗΝ 4Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012

Ισχυρή ήταν η παρουσία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (L.T.O) στην 4η πανελλήνια γενική έκθεση Κορινθία 2012, που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο χώρο της Σωληνουργείας Κορίνθου 26-30 Σεπτεμβρίου 2012.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα την Club Hotel Casino Loutraki για την παραχώρηση του περιπτέρου, προκειμένου να προβληθούν το Λουτράκι ως τουριστικός Προορισμός αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις. Ευχαριστούμε τον Τουριστική Α.Ε. για την υποστήριξη αλλά και όλα τα μέλη μας που είτε με διαφημιστικό υλικό, είτε με τα προϊόντα τους, συνεισέφεραν στην επιτυχία του περιπτέρου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (L.T.O) στην έκθεση Κορινθία 2012.

Επίσης, θα θέλαμε να απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια  στο Επιμελητήριο Κορίνθου – το οποίο αποτελεί ιδρυτικό και ενεργό μέλος του ΔΣ του LTO - , το οποίο  εκτός από την πολύ καλή οργάνωση της έκθεσης, φιλοξένησε και σχετική ομιλία  του Προέδρου του LTO κ. Σπύρου Καραβούλη στα πλαίσια παράλληλης εκδήλωσης με θέμα «Τουρισμός στην Κορινθία – Γαστρονομία & Οινογευσία».

Σε μια ιδιαιτέρως πετυχημένη έκθεση, με εντυπωσιακή προσέλευση επισκεπτών, είχαμε την ευκαιρία να προβάλουμε τον τόπο μας ως τουριστικό προορισμό, τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους, ενημερώνοντας παράλληλα τους ενδιαφερόμενους για τις δράσεις του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (L.T.O).