web stats

1.9.12

Οι Ακαδημίες του ΠΑΟ Λουτράκι



Οι Ακαδημίες του ΠΑΟ Λουτράκι μπήκαν στον 7ο χρόνο λειτουργίας τους, έχοντας πλέον στο δυναμικό τους 180 παιδιά, ηλικίας 5 έως 14 ετών. Η οργάνωση, η εξειδικευμένη δουλειά, οι παροχές που προσφέρονται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχουν αποδώσει καρπούς.
Όχι τυχαία, ο ΠΑΟΛ διατηρεί μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Κορινθία, οργανωμένη στα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων, έχοντας αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα.

Παράλληλα μες στην επταετία τα τμήματα υποδομής των ''οράνιε'' μετρούν σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο. Φέτος, στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, με αποτέλεσμα το δυναμικό να φθάσει τα 180 παιδιά. Πιστοί στο όραμά τους, οι διοικούντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά σε επίπεδο Ακαδημιών, και πέρα από την ανάδειξη ταλέντων, στόχος είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και το να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Από δημοσίευμα της εφημερίδας Κορινθία Σπορτς ( www.korinthiasports.gr ) 20/11/2012

Να συμπληρώσουμε ότι τα παιδιά που απαρτίζουν την Ακαδημία του ΠΑΟΛ προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό από την περιοχή του Λουτρακίου, της Κορίνθου και τις γύρω περιοχές.
Προπονητές είναι οι κ.κ.
Χαράλαμπος Πάτρας
Δήμος Βλάσσης
Ιωάννης Νούλας
Αθανάσιος Παπαθανασίου
Χρήστος Μπέκος (τερματοφυλάκων)