web stats

3.9.12

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ - Πανελλαδική Ψηφοφορία

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Πανελλαδική του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Πανελλαδική του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
 
Στην τελική ευθεία για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, που αρχίζει την προσεχή Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, τα μέλη, παλιά και νέα, του σχήματος καλούνται αυτό το
σαββατοκύριακο να αναδείξουν τους αντιπροσώπους που θα "στείλουν" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με κάλπες σε όλη την Ελλάδα κι ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περί τις 800 συνελεύσεις από το καλοκαίρι -έχουν συγκροτηθεί περισσότερες από 300 οργανώσεις-, το εγχείρημα της ενοποίησης φαίνεται πως έχει ήδη αποκτήσει γερές βάσεις.


Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει το σύνθημα για την έναρξη της καμπάνιας εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι, λίγο μετά τις εκλογές και την εκτίναξη στο 27%, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Περιστέρι. Σε μια συμβολική κίνηση είχε και ο ίδιος συμπληρώσει τη σχετική φόρμα και είχε γίνει μέλος στην Τοπική Επιτροπή. Σήμερα λοιπόν επιστρέφει στο Περιστέρι, αυτή τη φορά για να ψηφίσει. Συγκεκριμένα θα συμμετάσχει στις εκλογές που διεξάγονται στις τέσσερις διαμερισματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Περιστερίου στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1).

Η "Α" δημοσιεύει τις διευθύνσεις, τη μέρα και την ώρα κατά την οποία διεξάγονται οι εκλογές σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε εργασιακό χώρο. Καθώς το σύνθημα είναι "Πάρε μέρος στην ανατροπή", η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη του σχήματος να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία και να παρευρεθούν στο ΣΕΦ είτε είναι είτε όχι αντιπρόσωποι.