web stats

4.9.12

Το Σαμάρι!



Η Απάτη - Το Σαμάρι!

Όλα άρχισαν ένα ωραίο πρωινό το 1988 όταν η Δήμητρα Λιάνη έπεισε τον Αντρέα να πάνε μαζί στην Παναγία της Τήνου  να κάνουν μετάνοιες για να σωθεί ο Αντρέας και το ΠΑΣΟΚ από το ειδικό δικαστήριο για το τεράστιο οικονομικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ.


Το 1990 γίνεται πρωθυπουργός ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Μητσοτάκης ο οποίος με την άκρα φιλελεύθερη πολιτική του άρχισε τις ιδιωτικοποιήσεις και κατάφερε από 9% να φτάσει τον πληθωρισμό πάνω από 30%.

Το 1993 ξαναπαίρνει την πρωθυπουργία o μεταλλαγμένος πλέον σε ΖΟΜΠΙ Αντρέας, ο οποίος αυτή τη φορά τον περισσότερο  χρόνο τον περνάει στα νοσοκομεία αφήνοντας τη χώρα ουσιαστικά ακυβέρνητη στο έλεος των αετονύχηδων!

Το 1996 γίνεται πρωθυπουργός ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Σημίτης ο οποίος με διάφορα οικονομικά ψευτονούμερα ένταξε την χώρα στη “ ΟΝΕ”  κάνοντας τους περισσότερους αδύναμους πολίτες φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Τα σκάνδαλα οργιάζουν και δεκάδες δισεκατομμύρια (μίζες) μπαίνουν στις τσέπες μεγάλων εταιριών και ιδιωτών ενόψει της διοργάνωσης των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας! Το 2004 με τις λάθος δηλώσεις και  ενέργειές του στο Χρηματιστήριο, οδηγεί τους πολίτες να χάσουν δισεκατομμύρια ευρώ!

Το 2004 αναλαμβάνει το τιμόνι της Χώρας ο ανιψιός του απέραντου ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ Καραμανλής ο τζούνιορ στη θητεία του οποίου, το ένα οικονομικό σκάνδαλο διαδεχόταν το άλλο φτάνοντας την χώρα σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Το 2009 ήρθε η ώρα του γιού του ζόμπι του ΚΟΥΤΟΥ Γιωργάκη,  ο οποίος όχι μόνο τριπλασίασε το χρέος της χώρας υπογράφοντας τα μνημόνια 1 & 2 αλλά και παρέδωσε με ευλάβεια το κλειδιά της χώρας μας στους Γερμανούς για να βυθίσουν την Ελλάδα για δεύτερη φορά, μετά το ολοκαύτωμα και τα φρικτά εγκλήματα και εκτελέσεις που διέπραξαν το 1940 στην χώρα μας, στην απόλυτη φτώχεια και στην εξαθλίωση!

Τέλος τον Ιούνιο 2012 αναλαμβάνει τα ινία ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ, το οποίο αφού συμφωνεί απόλυτα με τον ΚΟΥΤΟ Γιωργάκη εκπληρεί εκ νέου τις βάρβαρες επιθυμίες των Γερμανών και εξαναγκάζει τους βουλευτές του και όχι μόνο, να ψηφίσουν στη βουλή το ΤΡΙΤΟ απάνθρωπο μνημόνιο το οποίο με την σειρά του θα οδηγήσει τους Έλληνες στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ!
Αυτή τη στιγμή το ΣΑΜΑΡΙ είναι καβάλα στον γάιδαρο τον Βενιζέλο και ο Κουβέλης διώχνει προσεχτικά τις μύγες για να μην ενοχλούν τον γάιδαρο και ρίξει το ΣΑΜΑΡΙ!!

Δ.Σ. loutrakinow.blogspot.gr